Beleef en bewonder Cricut in de gloednieuwe Coolblue-winkel in Breda

12 april 2024

Laat je onderdompelen in de wondere wereld van Cricut, in de gloednieuwe Coolblue-winkel in Breda. Je vindt er alle Cricut-machines en -hittepersen (zelfs Cricut Autopress™), een groot assortiment aan tools en materialen, en we organiseren een heleboel leuke activiteiten. Lees even mee …

Van Cricut Maker™ 3 tot Cricut Autopress™, van Cricut Smart Materials tot Cricut Mug Press™, in de nieuwe Coolblue-winkel in Breda vind je alles om je creatief volledig uit te leven. Je kan in onze Cricut shop-in-shop terecht om inspiratie op te doen, informatie te vragen, Cricut machines en materialen aan te kopen. Perfect voor wie in de buurt woont, en ook zeker de moeite om een tripje naar het bruisende Breda te maken.

Maar er is meer … we organiseren er ook heel wat interactieve demo’s. Tijdens deze demo’s kan je de machines in actie zien en al je vragen stellen. Een overzicht van data en timings vind je hier. Het zou geweldig zijn om de Cricut-community daar te zien.

En we hebben nog een leuke verrassing: wie langsgaat bij onze Cricut shop-in-shop, een foto deelt op Instagram en @cricut_nl en @coolblue tagt, krijgt misschien wel een leuk pakketje opgestuurd …

Adres:

Coolblue Breda

Kruisvoort 64

4814 RZ Breda

Nederland

Google maps: https://maps.app.goo.gl/rEb29txFYdGb5DZD8

Wij kijken er alvast naar uit je daar te mogen verwelkomen!

Wat wordt jouw volgende creatie?

Wij zijn héél benieuwd om te zien wat jij gaat maken. Als je ons tagt in je posts (@cricut_nl), wordt jouw creatie misschien wel gedeeld op onze kanalen. Volg je ons al overal?

  • Nieuwsbrief: Inspiratie, nieuwtjes en promoties rechtstreeks in je inbox. Registreer je nu!
  • Instagram: Een dagelijkse dosis creatieve inspiratie.
  • Youtube: Stap voor stap tutorials.
  • Facebook: De officiële Facebook pagina van Cricut Nederland en België
  • Facebook groep: De groep voor alle Cricut fans uit Nederland en België, om te leren van en met elkaar.
  • TikTok: Leuke Cricut-project inspiratie en exclusieve tips en tricks.