Tien dingen om deze Moederdag te maken

10 april 2024

Je hoeft geen doorgewinterde maker te zijn om deze Moederdag iets speciaals te maken. Er zijn zoveel spullen die alleen maar beter worden van wat handgemaakte inventiviteit. Met Cricut maak je de perfecte cadeaus voor Moederdag. Bezorg haar de mooiste dag met projecten uit het hart. Hier zijn tien gepersonaliseerde DIY-cadeaus voor de moederfiguur in je leven.

1. Plantenbak

Voor de moeders met groene vingers (of met groene ambities) is een plantenbak het perfecte cadeau. Geef je moeder mooie planten en een prachtige, aangepaste decoratie.

2. Strandbenodigdheden

De zomer komt eraan en onze moeders kunnen best wat leuke strandspullen gebruiken. Deze set vormt de basis voor een zwembad- of stranddag en is gemakkelijk te personaliseren met de naam van je moeder, favoriete kleuren en het gewenste lettertype.

3. Gepersonaliseerde wijnglazen

Met een gepersonaliseerd wijn- of drankglas zit je altijd goed. We hebben verschillende ontwerpen, maar sommige van deze glazen zijn een populair cadeau voor moeders die van de kleine dingen genieten. Combineer de glazen met een fles van je moeders favoriete wijn of een ander lekker drankje.

4. Voor de aanstaande moeders

Laten we de aanstaande moeders deze Moederdag niet vergeten. Deze sterke moeders verdienen een blijk van waardering. Dat lukt perfect met deze schattige zwangerschapskleding. Dit cadeau is nog leuker als het voor Moederdag wordt gegeven, zodat de aanstaande moeder het op de dag zelf kan dragen.

5. Doos voor aandenkens

Voor wie van nostalgie houdt en graag herinneringen verzamelt, is een doos voor aandenkens ideaal. De tijd en het ervaringsniveau vereist voor dit cadeau variëren per ontwerp, afhankelijk van welk materiaal je kiest om de doos mee te versieren. Maar ongeacht de versieringen is dit een cadeau om van te genieten.

6. Boekenvaas

Voor dit cadeau heb je alleen een strategisch gevormde vaas en wat permanent vinyl nodig. Elke boekenminnende moeder laat je hiermee van vreugde stralen. Het is een geweldige aanvulling op elke boekenplank, maar wordt nog beter door het ‘boek’ naar je moeder te vernoemen.

7. Gepersonaliseerde shirts voor Moederdag

Moeders zijn sterk. Er zijn genoeg uitspraken om ons daar aan te herinneren. Dit T-shirt is een geweldig cadeau voor de actieve moeder die de touwtjes nooit laat vieren. Het is niet altijd gemakkelijk om sterk te blijven, maar moeders laten het er zeker zo uitzien.

8. Gepersonaliseerde foto

Ik ben gek op sentimentele cadeaus. Ingelijste foto’s zijn daar het perfecte voorbeeld van. Met Cricut combineer je creatieve projecten met herinneringen, in de wetenschap dat deze voor je dierbaren zijn.

9. Dagboek ‘You are loved’

Voor moeders die graag ontspannen na een lange dag, is dit gepersonaliseerde dagboek een cadeau dat niet kan missen. Cricut Smart Stencil of Permanent Vinyl levert een prachtig ontwerp op waar elke moeder dol op is.

10. Sierkussen

Onze moeders doen alles voor hun dierbaren, dus deze Moederdag geven we ze een sierkussen. Dan kunnen zij ook eens lekker ontspannen. Iron-On vinyl en de EasyPress 3 maken het eenvoudig om een cadeau te maken dat gegarandeerd in de smaak valt.

Moederdag is het moment om je liefde voor alle moederfiguren in je leven te delen. Deze handgemaakte cadeaus zijn slechts één manier om dat te doen. De liefde zit in de tijd en aandacht die je in een project steekt, ongeacht de grootte van het geschenk of gebaar.

Fijne Moederdag voor alle geweldige moeders in onze Cricut-community!

Wat wordt jouw volgende creatie?

Wij zijn héél benieuwd om te zien wat jij gaat maken. Als je ons tagt in je posts (@cricut_nl), wordt jouw creatie misschien wel gedeeld op onze kanalen.

Volg je ons al overal?

 • Nieuwsbrief NL of Nieuwsbrief BE: Inspiratie en informatie rechtstreeks in je inbox.
 • Instagram: Een dagelijkse dosis creatieve inspiratie.
 • YouTube: Stap voor stap tutorials.
 • Facebookgroep: Een groep voor alle Cricut fans uit Nederland en België, om te leren van en met elkaar.
 • TikTok:: leuke Cricut-project inspiratie en exclusieve tips en tricks.

Wat wordt jouw volgende creatie?

Wij zijn héél benieuwd om te zien wat jij gaat maken. Als je ons tagt in je posts (@cricut_nl), wordt jouw creatie misschien wel gedeeld op onze kanalen. Volg je ons al overal?

 • Nieuwsbrief: Inspiratie, nieuwtjes en promoties rechtstreeks in je inbox. Registreer je nu!
 • Instagram: Een dagelijkse dosis creatieve inspiratie.
 • Youtube: Stap voor stap tutorials.
 • Facebook: De officiële Facebook pagina van Cricut Nederland en België
 • Facebook groep: De groep voor alle Cricut fans uit Nederland en België, om te leren van en met elkaar.
 • TikTok: Leuke Cricut-project inspiratie en exclusieve tips en tricks.