Cricut-boeken voor een goed begin

28 maart 2023

De Cricut-wereld is groot en vooral als je net bent begonnen of erover denkt creatief aan de slag te gaan met Cricut, zijn naslagwerken handig. In deze blog lees je welke Cricut-boeken in het Nederlands beschikbaar zijn en stellen we je voor aan de auteurs.

1. Joan Berris & Vera Mols: Creatief met Cricut

Joan Berris – beter bekend als Teddie B – en Vera Mols – bezieler van Atlj.V – ontmoetten elkaar via Cricut en omwille van hun passie en enthousiasme voor het merk, sloegen ze onlangs de handen in elkaar om het eerste Nederlandstalige Cricut-boek te schrijven.

Het boek bevat 25 Cricut-projecten voor elke Cricut-fan, stap voor stap uitgelegd in woord en beeld, en aangevuld met een hoop nuttige tips & tricks. De ontwerpen staan in Cricut Design Space, zodat je meteen aan de slag kunt. Dankzij de QR-codes die je her en der op de pagina’s tegenkomt, krijg je heel wat leuk en leerzaam beeldmateriaal te zien. Dit boek is zowel voor beginners als experts een absolute musthave als je je wil verdiepen in de wondere wereld van Cricut.

Heb je een leuk project uit het boek gemaakt, deel het dan zeker met de Instagram community en tag @creatiefmetcricut!

2. Denise Gerigk: Starten met de Cricut Joy – van beginner tot expert

Denise is grafisch ontwerper, fotograaf, moeder en enthousiast over Cricut. Ze maakt en verfraait dingen graag zelf en helpt nieuwe leden eigen projecten te maken, wat haar inspireerde om dit boek te schrijven.

Denise neemt je mee door de functies van jouw Cricut Joy, Design Space en de machine-instellingen in de software. Ze legt uit welke functies je op het Canvas in Design Space hebt en waarvoor je ze kunt gebruiken. De technische termen van de software worden uitgelegd en je leert veel tips en tricks over hoe je je eigen ontwerp kunt maken. Daarnaast staan er creatieve inspiratie en informatie over materialen als Smart Materials en Infusible Ink in. Het boekt bevat dus alles wat je moet weten om met de Cricut Joy aan de slag te gaan.

Elk van de genoemde boeken zijn op eigen initiatief van de auteurs geschreven en gerealiseerd. Cricut is niet verantwoordelijk voor de inhoud. We zijn echter erg blij dat elk boek de community helpt om creatief te zijn met Cricut en veel waardevolle tips en mooie inspiraties bevat.

Give-away

Cricut mag 3 boeken van elke auteur weggeven op onze social media kanalen. Maak je graag kans op één van deze boeken, volg @cricut_nl via Instagram of word lid van de grootste online Facebook groep Cricut Nederland & België.

Wat wordt jouw volgende creatie?

Wij zijn héél benieuwd om te zien wat jij gaat maken. Als je ons tagt in je posts (@cricut_nl), wordt jouw creatie misschien wel gedeeld op onze kanalen. Volg je ons al overal?

  • Nieuwsbrief: Inspiratie, nieuwtjes en promoties rechtstreeks in je inbox. Registreer je nu!
  • Instagram: Een dagelijkse dosis creatieve inspiratie.
  • Youtube: Stap voor stap tutorials.
  • Facebook: De officiële Facebook pagina van Cricut Nederland en België
  • Facebook groep: De groep voor alle Cricut fans uit Nederland en België, om te leren van en met elkaar.
  • TikTok: Leuke Cricut-project inspiratie en exclusieve tips en tricks.