Zomerinspiratie met Cricut en promoties

1 juli 2024

De school is uit, we kijken uit naar zomerse temperaturen (eindelijk) en we doen er alles aan om koel te blijven. We helpen je graag je voor te bereiden op de zomer met deze essentials voor eindeloos plezier in de zon. Deze vijf gepersonaliseerde accessoires zijn perfect om in de vakantiemodus te gaan.

Zwemtas

Een belangrijke must-have voor elke zomer is een draagtas om je benodigdheden van en naar het zwembad of het strand te krijgen. Gebruik een tas die breed genoeg is voor alles wat je mee wilt nemen. In dit geval kozen we een draagtas van ongeveer 32 bij 32 cm, met een diepte van 10 cm.

In Design Space kwamen we al het Summer Loading-project tegen, dat we een beetje hebben aangepast. De afbeeldingen en tekst sneden we met de Cricut-snijmachine uit verschillende kleuren Iron-On en dit is het resultaat. Superzonnig en helemaal zomers. Cricut Iron-On is geoptimaliseerd voor de Cricut-hittepers en gaat meer dan 50 wasbeurten mee.

Tip van pro’s: Leg de afbeelding op je tas voordat je de hittepers erbij pakt. Meet de zijkanten op met een liniaal om te verzekeren dat de afbeelding mooi in het midden erop komt.

Met de online Cricut Heat Guide bepaal je hoelang je moet persen en op welke temperatuur, afhankelijk van het type materiaal dat je gaat bedrukken. Heb je een Cricut Easy Press 3? Gebruik dan de bijbehorende Cricut Heat-app om alle instellingen gelijk naar je hittepers te sturen via Bluetooth.

Tas voor je zonnebrandcrème

Een eigen tas voor je zonnebrandcrème, want we weten tegenwoordig allemaal hoe belangrijk het is die altijd mee te nemen. Zo hoef je niet te graven in je tote en bescherm je je andere spullen tegen lekken. Even een creatieve benadering voor dit project, want we gebruiken hiervoor een Cricut-wijntas. Geef helemaal je eigen draai aan dit SPF-project in Design Space of kies zelf een leuke afbeelding uit onze groeiende bibliotheek met projecten, afbeeldingen en vormen. Wij hebben een fles met SPF uit Iron-On gesneden. Plak je ontwerp vervolgens op de tas, breng aan met wat hitte en voilà!

Snacks voor bij het zwembad

e mag dan wel lekker aan het ontspannen zijn, toch maakt een dagje zwembad altijd hongerig. Voor deze snacktas hebben we een blanco Cricut-make-uptas en Cricut Infusible Ink gebruikt, en twee afbeeldingen uit Design Space samengevoegd.

Strandhanddoek

Voor zomerplezier hoef je niet altijd op scherp te staan en dat betekent dat je spullen soms ergens blijven liggen. Door je handdoek van je naam te voorzien, ben jij er vrij zeker van dat die zijn weg weer terugvindt naar jou. Voor dit project hebben we het lettertype Candice gebruikt.

Tip van pro’s: De functie Offset in Design Space zorgt ervoor dat je naam wat meer uit je handdoek springt. Wil je meer over deze functie weten? Kijk eens bij de veelgestelde vragen.

Promoties

Van 1 juli tot 31 juli zijn er weer leuke zomerse promoties (enkel bij deelnemende winkels en zolang de voorraad strekt).

  • EasyPress 3 23×23 cm van € 199.99 naar € 169.99 (korting op basis van adviesverkoopprijs)
  • EasyPress 3 25×30 cm van € 249.99 naar € 199.99 (korting op basis van adviesverkoopprijs)
  • Joy Startersbundel van € 199.99 naar € 179.99 (korting op basis van adviesverkoopprijs)
  • Joy Cadeaubundel van € 229.99 naar € 199.99 (korting op basis van adviesverkoopprijs)

Wat wordt jouw volgende creatie?

Wij zijn héél benieuwd om te zien wat jij gaat maken. Als je ons tagt in je posts (@cricut_nl), wordt jouw creatie misschien wel gedeeld op onze kanalen. Volg je ons al overal?

  • Nieuwsbrief: Inspiratie, nieuwtjes en promoties rechtstreeks in je inbox. Registreer je nu!
  • Instagram: Een dagelijkse dosis creatieve inspiratie.
  • Youtube: Stap voor stap tutorials.
  • Facebook: De officiële Facebook pagina van Cricut Nederland en België
  • Facebook groep: De groep voor alle Cricut fans uit Nederland en België, om te leren van en met elkaar.
  • TikTok: Leuke Cricut-project inspiratie en exclusieve tips en tricks.