Ideeën en inspiratie voor het perfecte cadeau voor juf of meester

18 juni 2024

Het einde van het schooljaar staat voor de deur, dus we kijken uit naar de zelfgemaakte cadeaus voor alle meesters en juffen die Cricut-leden maken om hen te bedanken. Als je inmiddels op zoek bent naar cadeau-ideetjes voor leerkrachten, dan hebben we die voor je! Hier hebben we wat snelle ideeën verzameld voor betekenisvolle cadeaus voor leerkrachten die niet duur of uitgebreid hoeven te zijn.

Jolanda van Loon – Van den Berg, groep 8 leerkracht en Cricut Ambassador, wil ouders graag geruststellen dat leerkrachten geen verwachtingen hebben: “De zelfgemaakte cadeautjes met een persoonlijk woordje zijn de liefste en de mooiste cadeautjes. Zo heb ik al 21 jaar een vaas met daarop de namen van de kinderen uit mijn eerste groep 8 en een hele berg lieve briefjes en kaarten van leerlingen.”
Met de schoolvakantie voor de deur willen we je graag wat inspiratie meegeven voor leuke bedankjes voor leerkrachten. Je kan ze allemaal terugvinden in Cricut Design Space en zo kan je je appreciatie delen met jouw favoriete leerkracht:

Ruil dure cadeaus in voor een persoonlijke kaart

Navigeer rechtstreeks naar deze projecten in Design Space: Best Teacher Ever Card, You Rule Card, World’s Best Teacher Card, Thank You Apple Card, A+ Teacher Card en The World Needs More Teachers Like You card.

Maak prachtige kaarten met een persoonlijk tintje, zoals het handschrift of de tekeningen van je kind, waardoor ze uniek worden.

Gepersonaliseerde draagtas voor leerkrachten

Door een draagtas te personaliseren met de naam van je leraar geef je hem dat speciale tintje, waardoor hij of zij zich echt gewaardeerd voelt. Het is een fantastische manier om dankjewel te zeggen tegen de leraren die echt een verschil hebben gemaakt in ons leven.

Je vindt al deze projecten hier in Design Space: Subway Art Bag, Eat Sleep Bag, Teachers Change Bag and Best Teaching Assistant Bag.

Laat je leraar glimlachen met een draagtas met hun naam of een leuk ontwerp.

Positieve Vibes

Een mok en een positieve boodschap houden leerkrachten altijd vrolijk. Dit zijn handgemaakte geschenken die hen bij elke slok een opkikker geven.

Deze projecten vind je hier in Design Space: World’s Best Teacher Mug, Teacher Mode Off Cup, It Takes a Big Heart Mug, Coffee Teach Repeat Mug, Before School/After School Drink Set en Teachers Plant Seeds Cup.

Cadeautjes met een spa-vibe

Na de drukte van het einde van het schooljaar, moet ontspanning tijdens de zomervakantie een prioriteit zijn. Help je favoriete leerkracht tot rust te komen. Hier zijn een paar leuke geschenkideeën die hen zullen helpen ontspannen.

Beide projecten vind je hier in Design Sapce: Spa Vibe CandlesTeacher Cosmetics Bags.

Plant een zaadje

Een klein plantje fleurt je dag op. Bovendien kun je, door de pot te personaliseren met je Cricut-machine, het geschenk extra speciaal en uniek maken voor de leerkracht van je kind. Een inspirerende quote zoals “Bedankt dat je me helpt groeien” of hun favoriete boek/film quote is een leuke extra persoonlijke touch. Dit project vind je ook terug in Design Space

Met Cricut Design Space kan je zelfs het handschrift van je kind of hun tekeningen omzetten naar afbeeldingen. Deze kan je dan laten snijden door je machine. Om dit te doen neem je eenvoudigweg een foto van het handschrift (verticaal), of je scant het als je een scanner hebt. Upload de afbeelding of foto in Design Space en laat de machine snijden in jouw favoriete kleur vinyl of iron-on. Of vraag je zoon of dochter om een tekening te maken van hun leerkracht of een boodschap voor hen? Je kan deze laten snijden en meermaals toepassen voor meerdere cadeaus. Met permanente vinyl wordt dit een cadeau voor het leven!

Dit project is gemaakt door de zoon van een van onze marketing collega’s. Dit is een geweldig voorbeeld van hoe persoonlijk je een geschenk kan maken.

Geschenken van de leerkracht voor de leerlingen

Soms willen leerkrachten ook iets leuks meegeven aan hun leerlingen bij het einde van het schooljaar, zodat de leerlingen zich ook geapprecieerd voelen! Veel van onze leerkrachten zijn heel creatief en hebben deze geweldige zelfgemaakte projecten in Design Space gedeeld. Hieronder vind je enkele van de leukste die we al gezien hebben, met de link naar het project in Design Space zodat jij ze ook meteen kan maken.

Links naar de projecten in Design Space: Gepersonaliseerde BladwijzersMagnetische StickersBe Amazing pennendoos StickersMonogram SleutelhangersSweetie Bag Toppers en You Rule Chocoladereep Wikkels.

Wat wordt jouw volgende creatie?

Wij zijn héél benieuwd om te zien wat jij gaat maken. Als je ons tagt in je posts (@cricut_nl), wordt jouw creatie misschien wel gedeeld op onze kanalen. Volg je ons al overal?

  • Nieuwsbrief: Inspiratie, nieuwtjes en promoties rechtstreeks in je inbox. Registreer je nu!
  • Instagram: Een dagelijkse dosis creatieve inspiratie.
  • Youtube: Stap voor stap tutorials.
  • Facebook: De officiële Facebook pagina van Cricut Nederland en België
  • Facebook groep: De groep voor alle Cricut fans uit Nederland en België, om te leren van en met elkaar.
  • TikTok: Leuke Cricut-project inspiratie en exclusieve tips en tricks.