September Freebie: sfeervolle ideeën voor de herfst

28 maart 2023

In Design Space vind je meer dan 1.500 gratis afbeeldingen, een aanbod dat constant verandert. Daarbovenop maken we elke maand een speciale set afbeeldingen tijdelijk gratis. Deze maand hebben we gekozen voor herfstbeelden.

Het valt op dit moment niet te ontkennen: de herfst komt eraan, met bewolkte dagen, wind en regen. Maar dat betekent ook dat het tijd wordt voor onze favoriete truien, gezellige filmavonden en luie zondagen op de bank. En voor alle DIY-fans betekent de seizoenswisseling vooral één ding: nieuwe decoratie in huis! En daar kunnen we nooit genoeg van krijgen.

In Cricut Design Space vind je talloze ideeën en ontwerpen die de herfst een beetje kleurrijker en gezelliger maken, en via onze September Freebie “Autumn in the woods” heb je deze maand toegang tot meer dan 50 tijdelijk gratis afbeeldingen. Of het nu is voor een gezellig etentje, cadeau-ideeën of nieuwe herfstdecoratie, met deze set komt iedereen aan zijn trekken. En bovendien: wat is een betere manier om jezelf bezig en gelukkig te houden op een typische herfstdag dan creatief te zijn met je eigen Cricut?

Hoe vind je deze gratis afbeeldingen?

  1. Meld je aan op Design Space
  2. Selecteer “Nieuw project”
  3. Klik links op “Afbeeldingen”
  4. Ga naar “Alle afbeeldingen”
  5. Klik op “Afbeeldingssets”
  6. Zoek naar “autumn in the woods”
  7. De map met +50 gratis afbeeldingen komt tevoorschijn

Bovendien: als je naar “Alle afbeeldingen gaat” en klikt op “Deze week gratis”, vind je meer dan 1.500 andere gratis afbeeldingen. Elke week veranderen we dit gratis aanbod, zodat het sowieso relevant blijft!

Veel plezier ermee! Deel achteraf gerust jullie creaties op sociale media, met de hashtags #cricutcreated en #cricutfreebie.