Opgeruimd staat netjes: inspiratie voor organisatie van voorraadkast en wasruimte

28 maart 2023

Heb jij ook het goede voornemen om dit jaar wat meer orde te scheppen in het huishouden? Wij starten alvast met wat meer structuur in onze uitpuilende voorraadkasten en overvolle wasruimte.

In Cricut Design Space, onze gratis online ontwerpsoftware, vind je heel wat inspiratie. We hebben een paar van onze favoriete sets met afbeeldingen en projecten samengesteld om je te inspireren voor je volgende organisatieproject.

Op ieder potje past een… label

Het oog wil ook wat. Stoor jij je ook aan de massa aan drukke verpakkingen in de voorraadkast? Dit is makkelijk op te lossen met wat vinyl-labels en enkele glazen potten. Met deze populaire labels vind je meteen alles terug in de kast en het ziet er nog leuk uit ook.

Kitchen Counter Jars

Bin Clipping Label

Spice Jar Label

Custom Grilling Spice Jars

Niet veel tijd, maar je wil toch leuke labels maken? We hebben ook kant-en-klare projecten in Design Space. Zoek maar even op “Snack Container Labels”, “Raw Ingredients Jar Labels” of “Spice Jars” in Design Space. Vinyl inladen in je snijmachine & klaar!

Wasruimte

En laten we de hardst werkende kamer van het huis niet vergeten. Van het scheiden van donkere en witte was tot de eenzame sokken bij elkaar houden. Wij houden van een wasruimte waar alles op zijn plaats ligt.

Bathroom Container Labels

Linnen Closet Labels

Design Space biedt ook kant-en-klare projecten om van je wasruimte een vrolijke plek te maken. Enkele favorieten zijn Laundry Hamper of Lost Socks Seeking Solemates.

Toon ons je organisatieprojecten

Welke projecten voor de voorraadkast en de wasruimte ga jij maken? Deel wat je maakt door #cricutmade te gebruiken en tag ons op Instagram @cricut_nl.

Op zoek naar nog meer inspiratie voor het organiseren van je huis? Bezoek deze pagina in Design Space voor een overzicht van onze favoriete projecten en afbeeldingen voor alle kamers in je huis.