Ontdek ‘Monogram Maker’, de nieuwste functie in Design Space

28 maart 2023

Creëer monogrammen met Design Space Monogram Maker.

Bij Cricut hechten we veel belang in het blijven investeren in en optimaliseren van Design Space. Terwijl we constant de functionaliteit, het ontwerp en het aanbod aan content in onze apps blijven verbeteren, zoeken we ook naar manieren om de maakervaring te vereenvoudigen.

Vanaf nu is de nieuwste functie ‘Monogram Maker’ beschikbaar in Design Space (Desktop-versie) voor Cricut Access™-abonnees. Via deze tool, die in je canvas is ingebouwd, kan je op een eenvoudige manier honderden persoonlijke monogrammen maken.

Maak honderden gepersonaliseerde monogramontwerpen rechtstreeks vanaf je canvas

Snij, teken en print&cut honderden monogramontwerpen voor uiteenlopende projecten. Van klassieke thema’s tot sport en botanische motieven, de mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben een handvol unieke monogramprojecten gemaakt als inspiratie voor je volgende creatie.

Portemonnee gemaakt met iron-on

Waterfles gemaakt met vinyl

Rugzakstencil gemaakt met textielverf

Pennenhouder gemaakt met vinyl

Glas geëtst met stencil

Monogram Maker is beschikbaar voor abonnees van Cricut Access

Cricut Access, ons abonnementsprogramma, geeft je onbeperkt toegang tot een groeiende contentbibliotheek – en nu ook tot nieuwe en innovatieve ontwerpfuncties zoals Monogram Maker.

Als je geen Cricut Access-abonnee bent, kijk dan of je in aanmerking komt voor een gratis 30-dagen proefabonnement. Dan kan je proeven wat Cricut Access te bieden heeft: talloze projecten, afbeeldingen en lettertypen, en vanaf nu dus ook Monogram Maker.

We blijven investeren in functies en verbeteringen over de hele lijn voor Design Space. Dit omvat recente updates voor iedereen, zoals Offset, gebogen tekst, phrases en uitgebreide vormen, die een meer naadloze ontwerpervaring mogelijk maken. In de toekomst mag je nog meer nieuwe functionaliteiten in Design Space verwachten.

FAQ

Wanneer kan ik Monogram Maker in Design Space gebruiken of er een voorbeeld van bekijken?

Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zal de Monogram Maker-functie worden uitgerold met de volgende Design Space voor Desktop-update (v7.9). We verwachten dat alle gebruikers deze update in de komende week zullen ontvangen.

Waarom is Monogram Maker alleen beschikbaar voor Cricut Access-abonnees?

We werken voortdurend aan de ontwikkeling van Design Space voor alle gebruikers. Daarom moeten we ons richten op zowel Cricut Access abonnees als niet-abonnees.

Kan ik Monogram Maker testen als ik geen Cricut Access-abonnement heb?

Iedereen zal de Monogram Maker direct vanaf zijn/haar canvas kunnen zien en met het gereedschap kunnen spelen. Als je een Cricut Access-abonnee bent, kan je die monogramprojecten vanaf elk apparaat uitsnijden. Zonder een Cricut Access-abonnement kan je het niet maken – je kan wel kijken of je in aanmerking komt voor een gratis proefperiode van 30 dagen om de voordelen van Cricut Access te bekijken.

Hoeveel verschillende soorten monogrammen kan ik maken?

Kies uit honderden combinaties van lettertypes, afbeeldingen en stijlen om het ontwerp te maken dat het beste bij jou past.

Gaat Cricut in de toekomst nieuwe stijlen voor Monogram Maker lanceren?

Momenteel kunnen we geen uitspraken doen over toekomstige innovatie, maar wij luisteren naar de feedback van onze community en zullen de nodige verbeteringen en aanvullingen doen waar nodig.

Hoe gebruik ik Monogram Maker in vergelijking met hoe ik vandaag mijn monogrammen maak?

Voor de lancering van deze functie kon je in Design Space enkel monogrammen maken door verschillende delen van afbeeldingen aan elkaar te snijden of door je eigen afbeeldingen te uploaden. Nu is eenvoudige personalisatie direct op jouw canvas beschikbaar. Ga voor meer instructies naar ons Helpcentrum voor het gebruik van deze functie.

Kan ik speciale tekens gebruiken met Monogram Maker?

Ja. Niet alle lettertypes ondersteunen speciale tekens, maar je kan elk teken afzonderlijk invoeren.

Is Monogram Maker beschikbaar in alle versies van de Design Space-apps?

Je moet Design Space voor Desktop versie 7.9 hebben om de functie op jouw canvas te kunnen weergeven.

Wanneer zal dit beschikbaar zijn voor mobiel?

We zullen de mogelijkheid voor mobiel onderzoeken als we feedback krijgen van de community. We kunnen niets beloven, maar het staat op onze radar.

Zijn projecten die ik tijdens een gratis proefperiode van Cricut Access heb opgeslagen nog steeds van mij nadat de gratis proefperiode is afgelopen?

Het project is van jou, maar net als bij onze Cricut Access-afbeeldingen kan je je monogram na afloop van de proefperiode niet meer uitsnijden.

Als ik Monogram Maker gebruik om een project te maken en het met een vriend deel, kan hij/zij het ontwerp dan uitsnijden?

Ze zullen het monogramproject niet kunnen uitsnijden tenzij ze een Cricut Access-abonnee zijn.