Nieuw voor Cricut Joy: ontwerp je eigen insteekkaarten

28 maart 2023

Maak DIY-kaarten met je Cricut Joy, nu beschikbaar in de Cricut Joy-app voor iOS en Android.

Kaarten maken is nu nog makkelijker dan ooit. Met de nieuwste versie van de Cricut Joy-apps voor iOS (v4.5.0) en Android (v2.4.0), kan je met slechts een paar klikken volledig op maat gemaakte insteekkaarten ontwerpen. Selecteer eenvoudig een hoekstijl en -formaat en voeg vervolgens afbeeldingen en tekst toe om voor elke gelegenheid een unieke kaart te creëren. Je kunt de Cricut Joy-app vinden en de update downloaden in de App Store en Google Play Store.

Dat is niet alles. Met de nieuwe update kan je nu je bericht aan de binnenkant van je kaart personaliseren. Is je handschrift moeilijk te lezen? Geen probleem! Koppel gewoon je favoriete lettertype aan je bericht en maak je gepersonaliseerde kaart, klaar in enkele minuten.

Deze nieuwe mogelijkheid om te schrijven is van toepassing op alle kant-en-klare kaarten in de Cricut Joy-app, niet alleen op de kaarten die je helemaal zelf ontwerpt. Met meer dan 1.000 ontwerpen voor wenskaarten en een catalogus die we voortdurend aanvullen, vind je zeker het juiste sentiment op het moment dat je het nodig hebt.

Dus ga je gang, maak in een oogwenk de perfecte kaart. Zoek per gelegenheid en kies een van onze kant-en-klare projecten of creëer je eigen ontwerp en speel met verschillende kleuren om het echt speciaal te maken. Mix en match Cricut Joy-insteekkaarten naar keuze voor opvallende ontwerpen. Je kunt zelfs prachtige folie-accenten toevoegen met de Cricut Joy Foil Transfer Kit.

Toon ons jouw creaties

Welke gepersonaliseerde kaarten maak jij? Tag ons op sociale media (@cricut_nl) en misschien reposten wij jouw verhaal wel.