Jouw creatieve Cricut Community

14 mei 2024

De Cricut-community groeit en dankzij nieuwe Design Space-updates is het nu nog makkelijker en leuker om ideeën te delen in de community! Leer alles over de community in Design Space!

Wist je dat je ideeën kunt uitwisselen met de community in Design Space? Ontdek hier alles over de Design Space community!

De Cricut Community in Design Space

De community is het allerbelangrijkste voor ons bij Cricut. Ze groeit elke dag en we willen dat jij ook met ons meegroeit, zodat je creatieve projecten nog gemakkelijker en met nog meer plezier kunt realiseren.

Daarom zijn er in Design Space veel geweldige mogelijkheden om je te laten inspireren door de community, om je eigen projecten te delen en zo nog meer creatieve mogelijkheden te hebben.

Maak je profiel

Om je profiel aan te maken in Design Space, volg je de volgende stappen. Je kan je profiel aanpassen met een foto van jezelf en een achtergrondafbeelding om wat persoonlijkheid aan je account toe te voegen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een beschrijving toe te voegen. Alleen mensen met toegang tot Design Space kunnen je foto en beschrijving zien en in de instellingen kan je beslissen of het profiel zichtbaar en vindbaar moet zijn voor iedereen in de Cricut Design Space-community of dat het privé moet blijven.

Als je op het groene potloodje rechtsboven klikt, kan je je achtergrondfoto veranderen. Door op het groene potloodje naast de ronde foto te klikken, kan je je profielfoto invoegen of aanpassen.

Onder “Profiel bewerken” kan je tekst toevoegen, je naam wijzigen en ook instellen of je profiel zichtbaar is voor iedereen in de community en of het kan worden gevonden via de zoekbalk. Je kan ook verdere details over je locatie invoeren. Misschien vind je zelfs Cricut-fans in je omgeving 🙂

Deel je profiel

Deel je profiel met de community zodat iedereen jouw mooiste creaties kan volgen. Het delen van profielen is momenteel enkel beschikbaar in Design Space voor desktop.

Vind projecten en vrienden in de community

Met de zoekfunctie op het startscherm kan je niet alleen naar projecten zoeken, maar ook naar personen. Je kan anderen uit de community volgen als je hun projecten bijvoorbeeld geweldig vindt en hun stijl je bevalt. Op die manier mis je niets, want als volger krijg je een melding wanneer iemand die je volgt nieuwe projecten toevoegt. Je kan ook zien wanneer je nieuwe volgers hebt. Klik gewoon op de bel in de rechterbovenhoek van het startscherm van Design Space.

Deel je projecten met de community

Je hebt een nieuw project gecreëerd en vindt dat de community ook de kans moet krijgen om het te kopiëren? Klik dan gewoon op de pijl op je project en activeer “Maak openbaar in Design Space”. En iedereen die je volgt zal je project kunnen zien en het zal ook verschijnen in de zoekopdracht.

Om het voor de community gemakkelijker te maken je project te kopiëren, raden wij je aan de projectdetails te bewerken. Je kan de titel wijzigen, een beschrijving toevoegen en bijvoorbeeld aangeven welk materiaal nodig is. Met zogenaamde tags kan je categorieën aan het product toekennen, zodat het nog beter gevonden kan worden, bijvoorbeeld “Infusible Ink” of “Baby”.

Alle projecten kunnen gedeeld worden om inspiratie op te doen, maar alleen de projecten die in DS ontworpen zijn, kunnen door anderen gemaaktworden omwille van auteursrecht. Dit zijn ook de enige projecten die kans maken op een plaats op de DS-homepage met community projecten.

Wij zullen ons blijven inzetten om de community te ondersteunen. Grijp je kans en maak deel uit van de Cricut-familie, deel je profiel en projecten met andere Cricut-fans.

Ik kijk alvast uit naar jullie projecten! En als je me wil volgen, vind je hier alvast mijn profiel!

Wat wordt jouw volgende creatie?

Wij zijn héél benieuwd om te zien wat jij gaat maken. Als je ons tagt in je posts (@cricut_nl), wordt jouw creatie misschien wel gedeeld op onze kanalen. Volg je ons al overal?

  • Nieuwsbrief: Inspiratie, nieuwtjes en promoties rechtstreeks in je inbox. Registreer je nu!
  • Instagram: Een dagelijkse dosis creatieve inspiratie.
  • Youtube: Stap voor stap tutorials.
  • Facebook: De officiële Facebook pagina van Cricut Nederland en België
  • Facebook groep: De groep voor alle Cricut fans uit Nederland en België, om te leren van en met elkaar.
  • TikTok: Leuke Cricut-project inspiratie en exclusieve tips en tricks.