Glow-in-the-dark, waterverf en beschrijfbare vinyl: ontdek alle nieuwe Cricut-materialen en -tools

28 maart 2023

9 nieuwe materialen en tools vanaf herfst 2022.

Bij Cricut vinden we het belangrijk om regelmatig nieuwe, innovatieve producten te ontwikkelen waarmee jij creatief aan de slag kan. Met onze producten en materialen willen we jouw creatieve projecten leuk en gemakkelijk maken, en natuurlijk prachtige resultaten laten opleveren waar je trots op kunt zijn! Vandaag stellen we maar liefst negen nieuwe materialen en tools voor, hier vind je alvast een handig overzicht met alle productnummers bij.

Ons gloednieuwe dream team voor aquarel projecten

De populariteit van aquarelschilderen blijft groeien, ondanks het feit dat dit niet zo simpel is. Daarom hebben we een must-have dream team gecreëerd om aquarelverf te gebruiken met je Cricut-machine. Wat zit er allemaal in de Cricut Watercolor Cards en de Cricut Watercolor Marker & Brush Set? Je vindt hier alle benodigdheden om je meesterwerk tot leven te brengen:

  • 3 verschillende kaartenpakketten, speciaal ontworpen voor aquarelverf
  • Waterverfmarkers compatibel met onze machines
  • Een aquarelpenseel om met de hand prachtige aquareleffecten te creëren.

Cricut aquarel kaarten

Deze dikke 300 g/m² koudgeperste papieren kaarten zijn speciaal ontworpen voor aquarel en zullen niet kromtrekken of uitpuilen wanneer de verf aanbrengt.

Deze ivoorkleurige kaarten, vergezeld van witte enveloppen, zijn verkrijgbaar in 3 formaten voor verschillende gelegenheden. Vergeet niet om deze kaarten te gebruiken met je Cricut Card Mat 2×2 of Cricut Joy Card Mat.

  • Cricut Aquarel Kaarten – R20
  • Cricut Aquarel Kaarten – R40
  • Cricut Aquarel kaarten – S40

Cricut set met aquarel penselen

Nu heb je alleen nog de juiste kleuren voor je papier nodig. Deze set bevat 8 aquarelpenselen in zwart, bruin, geel, oranje, groen, blauw, paars en rood. Merk op dat er een aparte penseelset is voor de Cricut Joy, en een voor de Maker en Explore modellen. Deze niet-giftige pennen zijn de ideale basisuitrusting voor je eerste aquarelmeesterwerk met Cricut.

De set bevat ook een waterpenseel om met de hand te gebruiken. Zodra jouw ontwerp door je Cricut is getekend, gebruik je het penseel om prachtige aquareleffecten toe te voegen. Vul hem gewoon met water en creëer prachtige overgangen en kleurverlopen op je kaart.

Je eigen aquarel meesterwerk met Cricut

Weet je niet waar je moet beginnen? Hier zijn nog een paar tips om je op weg te helpen:

Tip: Om meer aquarelkaart projecten te vinden, ga naar naar het tabblad Projecten en zoek vervolgens op Aquarelmarkers.

  • Gebruiksklare aquarelmarkeerstiften in Cricut Design Space™ bibliotheek. Zoek naar deze afbeeldingen met de term Aquarel Penselen.

Tip: Gebruik de “Gratis” filter om afbeeldingen te vinden die gratis gebruikt kunnen worden.

Helderder dan ooit

Schitter met je projecten en laat je projecten nu ook schitteren! Met onze gloednieuwe Cricut glow-in-the-dark strijkbare en verwijderbare vinyl, voeg je een betoverende gloed toe aan elke decoratie of gelegenheid.

Cricut Glow-in-the-Dark Iron-On

Een stoere gloed op je Halloweenkostuum, accessoires voor het uitgaan, of oplichtende accenten op de halsband van je hond voor avondwandelingen: het is nu allemaal mogelijk met Cricut.

Maak een fonkelende sterrenhemel in je slaapkamer of glow-in-the-dark stickers voor je tentuitrusting. Geef decoratieve voorwerpen een leuk accent dat alleen in het donker zichtbaar wordt.

Cricut-glow-in-the-dark verwijderbaar vinyl

Wat je ook wilt inrichten, je kan altijd van gedachten veranderen. Met Cricut Glow-in-the-Dark verwijderbaar vinyl kan je jouw ontwerp op maat snijden en naar wens aanbrengen of verwijderen. Het verwijdert zonder resten achter te laten, maar blijft lang zitten.

Nog betere labels

Etiketten, groot of klein, met nog meer mogelijkheden!

Cricut Smart Label™ beschrijfbaar Vinyl

Maak de perfecte labels voor elk project dat je maar kunt bedenken. Onze Smart Label beschrijfbare vinyl is nu verkrijgbaar in wit, transparant en zwart voor compatibele Cricut-machines (Cricut Joy, Cricut Explore 3, en Cricut Maker 3). Net als al onze Smart Materials™ kan je deze etiketten (met de compatibele machines) snijden en etiketteren zonder snijmat. Je hoeft ze alleen maar in de machine te laden en je kan aan de slag!

Glinsterende lettertypen

En dat is nog niet alles: versier ook lichtere materialen met een edele glans. Of het nu voor de feestdagen is of gewoon omdat: soms kan je gewoon niet zonder een vleugje glitter en neon.

Cricut Opaque gelpennen

Met de Cricut Opaque gelpennen kan je nu ook papier markeren met felle, neonkleuren. De 1,0 mm fijntippige pennen zijn verkrijgbaar in hoogdoorschijnend wit, roze, oranje, geel en blauw. Nu kan je uitnodigingen, feestversieringen en nog veel meer op een nieuwe en verrassende manier maken. Voeg eenvoudig mooie kleuraccenten toe aan donkere achtergronden met je Cricut-machine.

De Opaque pennen zijn ook verkrijgbaar voor de Cricut Joy – in 2 verschillende sets:

  • Cricut Joy Opaque gelpennen, roze/wit/oranje (3 st.)
  • Cricut Joy Opaque gelpennen, geel/wit/blauw (3 st.)

Cricut Glitter Gel Pennen

Cricut Glitter Gel Pens zijn verkrijgbaar in een regenboogset met glitterinkt in 10 verschillende kleuren. Je kunt deze nieuwe pennen zelfs in neon krijgen. Deze 0,8 mm pennen geven een opvallende sprankeling aan je tekst en afbeeldingen.

  • Glitter gelpennen 0,8 mm, regenboog (10 st)
  • Glitter-gelpennen 0,8 mm, neon (5 st)
  • Cricut Joy glitter gelpennen 0,8, regenboog (10 st)
  • Cricut Joy glitter gelpennen 0.8, neon (3 st)

Cricut Joy Permanente Stiften

Permanent en met een dikkere schrijfpunt. Maak een opvallend statement met deze Cricut Joy pennen in rood, groen en blauw.

Voor extra chique letters kies je Cricut Joy pennen in goud, zilver en koper. Deze niet-giftige, permanente kleuren zijn ideaal voor opvallende belettering of tekeningen op vinyl, papier, smart label-materiaal en meer.

Cricut Smart Vinyl, metallic mat

Voeg nog meer glamour en stijl toe aan je huis. Smart Vinyl in mat metallic zilver en champagne is nu verkrijgbaar in permanent voor Cricut Joy en verwijderbaar voor Cricut Explore 3 en Cricut Maker 3. Bovendien zijn veel Smart Vinyl kleuren nu ook verkrijgbaar in mat voor je Cricut Joy.

Wat ga jij maken?

Wij zijn heel benieuwd naar jullie creaties, deel het zeker met ons via @cricut_nl.