De leukste ideeën voor Pasen

28 maart 2023

Met de Cricut-kortingsacties maak je van de paasvakantie een heel bijzonder doe-het-zelf-project

Paasdecoraties brengen je met de vrolijke kleuren vaak helemaal in de voorjaarsstemming. Heb je nog wat creatieve ideeën nodig voor een eigen DIY-project? Wij laten je de leukste en mooiste projecten zien voor Pasen, of het nu gaat om kleurrijk versierde eieren, zelfgemaakte paasnestjes, hangers voor in de paasboom of feestelijk gedekte tafels voor een paasbrunch met de hele familie.

Zelfgemaakte paaskaarten

Wat dacht je ervan om je paaswensen dit jaar weer analoog te versturen en niet via social media? In dit thema kun je je namelijk helemaal uitleven: speel met lenteachtige motieven, zoals bloemen, eieren en dieren, gebruik verschillende materialen en folie of ga de uitdaging aan en maak zelf een 3D-kaart in de vorm van een zonnebloem of paashaas. Je zult zien dat zelf paaskaarten maken en versturen niet alleen leuk is voor jou, maar ook voor degene die je er blij mee maakt.

Hoe dan? Met de slimme snijmachine Cricut Explore™ 3:

van 27 maart tot en met 9 april

met maar liefst 30€ verlaagd naar 299,99€ in plaats van 329,99€ (adviesverkoopprijs)

Wil je weten wat je nog meer kunt doen met je snijmachine? Wat dacht je van een liefdevol versierde paasmand met vlaggetjes, etiketten, eigen cadeaupapier en andere unieke decoraties!

Natuurlijk kun je deze leuke paasversiering ook met de Cricut Joy maken. Met de Joy startersbundel kun je gelijk aan de slag, want daarin zit alles wat je nodig hebt.

Paasbrunch met vrienden en een mooie paastafel

Na Kerst is Pasen weer de ideale gelegenheid voor wat quality time met familie en vrienden. Waarom nodig je je dierbaren niet uit voor een uitgebreide brunch en verras je ze met een tafel die op en top in paasstijl is? Met een Cricut-hittepers kun je je tafelkleed bedrukken met ‘Vrolijk Pasen’, stoffen servetten met ‘Eet smakelijk’ of kleine jute zakjes met ‘Hier is de lente’. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met de Cricut EasyPress® 3 maak je in een handomdraai geweldige DIY-projecten voor het voorjaar:

van 27 maart tot en met 9 april

de EasyPress 3 Large (12×10) is met 30€ verlaagd naar 219,99€ in plaats van 249,99€ (adviesverkoopprijs)

de EasyPress 3 Medium (9×9) is met 20€ verlaagd naar 179,99€ in plaats van 199,99€ (adviesverkoopprijs)

de EasyPress Mini (Raspberry) is met 10€ verlaagd naar 59,99€ in plaats van 69,99€ (adviesverkoopprijs)

Als je van plan bent meerdere exemplaren van je paasprojecten te maken en ze misschien zelfs te verkopen, dan is de Cricut Autopress de juiste hittepers voor jou.

deze kun je van 26 maart tot en met 9 april aankopen voor €999 in plaats van €1.099 (verlaagd met €100 obv adviesverkoopprijs)

Koffie uit paasbekers

Wat is nu leuker dan een lekker kopje koffie of thee in een echte paasmok? Je kunt hier creatieve paasmotieven gebruiken, lentekriebels aanwakkeren met bloemen of de namen van je gasten op de beker zetten. Na een gezellige dag samen kun je de mokken als cadeau meegeven aan je gasten.

Met de Cricut Mug Press-startersbundel heb je al alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, inclusief twee Cricut-mokken:

van 27 maart tot en met 9 april

verlaagd met maar liefst 40€ naar 199,99€ in plaats van 239,99€ (adviesverkoopprijs)

Gepersonaliseerde petten

De lente komt eraan en daarmee de eerste zonnestralen. Hét moment om voor familie en vrienden petten te maken met hun eigen naam of andere decoraties. Dit is nu makkelijker dan ooit met de Cricut Hat Press en ook nog eens erg leuk om te doen. Typ een naam in een van de vele mooie lettertypen in Design Space of kies een van de creatieve (Cricut Acces) afbeeldingen uit de Cricut-bibliotheek.

Met de geweldige paaskorting sla je nu toe en verras je dierbaren met geweldige ontwerpen met Pasen:

van 27 maart tot en met 9 april

verlaagd met 15€ tot 144,99€ in plaats van 159,99€

Koop bovenstaande acties bij deelnemende retailers.

En als klap op de vuurpijl krijg je van 27 maart tot en met 9 april 20% korting op bijna alle materialen en gereedschappen. Het is de moeite waard om in te slaan! (nieuw gelanceerde materialen niet inbegrepen in deze promotie)

Nu kopen bij deelnemende retailers

Acties lopen tot en met 9 april of tot einde voorraad.

Heel veel Cricut-plezier en vergeet ons niet te taggen via @cricut_nl !