1 miljoen afbeeldingen in Design Space met Cricut Access

3 juni 2024

Groot nieuws: Design Space heeft 1 miljoen afbeeldingen

Design Space van Cricut heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. We hebben nu maar liefst 1 miljoen afbeeldingen, exclusief beschikbaar voor onze Cricut Access-abonnees.

Tijd voor een feestje

🎉Duik in de levendige wereld van Design Space, waar je met elke klik meer inspiratie opdoet. Ons platform is geschikt voor iedereen, of je nu een doorgewinterde expert bent of net aan je creatieve avontuur begint. Stel je voor dat je meer dan 1 miljoen geweldige afbeeldingen tot je beschikking hebt, elk met de potentie om je volgende briljante idee te doen ontvlammen. Met Cricut breng je jouw visie tot leven, of je nu welgemeende cadeaus maakt, je interieur een persoonlijk tintje geeft of een eigen bedrijf opzet.

Je bent uitgenodigd

Oproep aan alle hobbyisten, makers en Cricut-enthousiastelingen! Je bent van harte uitgenodigd voor de feestelijkheden. Ontwerp op je computer, tablet of smartphone. Met ons gebruiksvriendelijke platform kunnen beginnende makers én experts hun creativiteit in een paar klikken ontgrendelen. Met Design Space heb je een wereld aan grenzeloze mogelijkheden, ongeacht je ervaringsniveau. Het gaat niet om perfectie, maar om zelfexpressie en plezier in het creatieve proces.

Laat je creativiteit de vrije loop

Cricut Access heeft niet alleen een miljoen afbeeldingen, maar ook allerlei exclusieve extra’s en voordelen om je creatieve avontuur naar een hoger niveau te tillen. Met een abonnement maak je onbeperkt gebruik van meer dan 700 lettertypen en duizenden kant-en-klare, aanpasbare projecten. Daarnaast maken nieuwe functies zoals Sticker maken en Achtergrondverwijderaar je leven nog zoveel makkelijker. Met een gratis proefperiode van 30 dagen kun je zelf de magie van Cricut Access ervaren.

Proost op jou

Aan onze ongelooflijke community van creatievelingen, makers en dromers: bedankt dat je deel uitmaakt van dit avontuur. Jullie passie en creativiteit inspireren ons elke dag. We kunnen niet wachten om te zien wat voor moois jullie nu weer tot leven gaan brengen.

Op een miljoen momenten van inspiratie, samenwerking, creativiteit en nog veel meer. Proost!

Wat wordt jouw volgende creatie?

Wij zijn héél benieuwd om te zien wat jij gaat maken. Als je ons tagt in je posts (@cricut_nl), wordt jouw creatie misschien wel gedeeld op onze kanalen. Volg je ons al overal?

  • Nieuwsbrief: Inspiratie, nieuwtjes en promoties rechtstreeks in je inbox. Registreer je nu!
  • Instagram: Een dagelijkse dosis creatieve inspiratie.
  • Youtube: Stap voor stap tutorials.
  • Facebook: De officiële Facebook pagina van Cricut Nederland en België
  • Facebook groep: De groep voor alle Cricut fans uit Nederland en België, om te leren van en met elkaar.
  • TikTok: Leuke Cricut-project inspiratie en exclusieve tips en tricks.