5 projectideeën voor je trouwdag

14 mei 2024

Het bruiloftsseizoen komt eraan, daarom delen we graag wat inspirerende Cricut projectideeën om je te helpen je speciale dag te ontwerpen en binnen je budget te blijven. Sommige van deze benodigdheden voor je trouwdag zelf maken in plaats van ze te kopen, geeft je niet alleen een geweldig gevoel van voldoening als je het project hebt voltooid, maar is ook een geweldige manier om te besparen! Hier zijn vijf projectideeën voor je trouwdag die worden aangereikt door de Cricut CAP-artiesten.

Acryl welkomstbord

Verwelkom je gasten met een prachtig acryl welkomstbord versierd met vinyl. Hier zijn twee opties met een doorzichtige achterzijde of een geverfde achterzijde. Voor een extra speciaal tintje kun je de bovenzijde van het bord versieren met echte of kunstbloemen.

Project door Contributing Artist Avanti Morocha

Bluebird Tafelnummers

Dit prachtige tafelnummer project met cardstock zal zeker de aandacht trekken van al je bruiloftsgasten. Dit ontwerp is perfect voor een lentebruiloft!

Project door Contributing Artist Sea Salt and Samphire

Bluebird wedding table numbers

Bordje voor kaarten en cadeaus

Maak het je bruiloftsgasten gemakkelijk en maak een bordje waarop staat waar ze hun kaarten en cadeaus kunnen achterlaten. Wij zijn dol op dit bord van beschilderd acryl – je hoeft alleen maar de achterkant te schilderen in een kleur die past bij de kleuren van je bruiloft en het af te werken met vinyl.

Project door Contributing Artist Avanti Morocha

Cards and gifts acrylic sign for wedding

Kledinghanger met bloemmotief

Deze gepersonaliseerde hanger is perfect voor de bruid en het huwelijksfeest. Personaliseer het monogram om ieders jurk te identificeren. Dit ziet er niet alleen geweldig uit op foto’s, het is ook een prachtig aandenken voor iedereen na de bruiloft.

Project door Contributing Artist Sarah Renee Art

Personalized wedding hanger

Bedankjes

Bedank je bruiloftsgasten en stuur ze weg met een prachtig geschenkdoosje gemaakt met cardstock en een metallic pen. Vul het met je favoriete traktaties zoals snoepjes, pepermuntjes of wat je hartje maar begeert!

Project door Contributing Artist Barbara Kollmannsberger

Wedding favor thank you boxes

Op zoek naar meer inspiratie voor jouw Cricut DIY-bruiloft? Bekijk dan zeker Cricut for Weddings Page.

Wat wordt jouw volgende creatie?

Wij zijn héél benieuwd om te zien wat jij gaat maken. Als je ons tagt in je posts (@cricut_nl), wordt jouw creatie misschien wel gedeeld op onze kanalen. Volg je ons al overal?

  • Nieuwsbrief: Inspiratie, nieuwtjes en promoties rechtstreeks in je inbox. Registreer je nu!
  • Instagram: Een dagelijkse dosis creatieve inspiratie.
  • Youtube: Stap voor stap tutorials.
  • Facebook: De officiële Facebook pagina van Cricut Nederland en België
  • Facebook groep: De groep voor alle Cricut fans uit Nederland en België, om te leren van en met elkaar.
  • TikTok: Leuke Cricut-project inspiratie en exclusieve tips en tricks.