Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

4 Pages<1234>
HANACLIMIE Offline
#61 Posted : Wednesday, July 27, 2011 1:01:41 AM(UTC)
HANACLIMIE

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 1/20/2009(UTC)
Posts: 396
Location: Calgary, Alberta MQ299

Thanks: 18 times
Was thanked: 32 time(s) in 30 post(s)
Originally Posted by: HANACLIMIE Go to Quoted Post
Gypsy??? :(is doing the same thing. I even took it to my job that I am on mat leave from for the internet connection. I tried to do everything on a brandnew computer with all firewalls etc temp suspended. I checkced and I am only ussing13% of my gypsy. What am I going to do?



Hi Chris

I hope you enjoyed the CHA
since we last chatted I tried to sync the gypsy at a friends house on her comp and internet, where she was able to sync her gypsy, and mine did the same thing. I am hosting 3 other crops this summer and basically bought the gypsy to use with my imagine is there anything else I can try?
14cross Offline
#62 Posted : Wednesday, July 27, 2011 2:50:02 PM(UTC)
14cross

Rank: Advanced Member

Groups: Cricut Community Moderator, Registered
Joined: 10/28/2009(UTC)
Posts: 1,048

Thanks: 22 times
Was thanked: 798 time(s) in 205 post(s)
Originally Posted by: HANACLIMIE Go to Quoted Post
Gypsy??? :(is doing the same thing. I even took it to my job that I am on mat leave from for the internet connection. I tried to do everything on a brandnew computer with all firewalls etc temp suspended. I checkced and I am only ussing13% of my gypsy. What am I going to do?


I am back n town now and PMed you.

Chris
Provo Craft
14cross Offline
#63 Posted : Wednesday, July 27, 2011 2:51:57 PM(UTC)
14cross

Rank: Advanced Member

Groups: Cricut Community Moderator, Registered
Joined: 10/28/2009(UTC)
Posts: 1,048

Thanks: 22 times
Was thanked: 798 time(s) in 205 post(s)
Originally Posted by: golffy Go to Quoted Post
[img=http://yfrog.com/klv26p]Screenshot[/img]

My update process stopped at this step (shown in the attached image). What should I do? Please help. Crying

Thank you very much


Unplug the cable from the back of your Imagine (not your computer) and plug it back in again. That should get the process moving again.

Chris
Provo Craft
14cross Offline
#64 Posted : Wednesday, July 27, 2011 2:54:40 PM(UTC)
14cross

Rank: Advanced Member

Groups: Cricut Community Moderator, Registered
Joined: 10/28/2009(UTC)
Posts: 1,048

Thanks: 22 times
Was thanked: 798 time(s) in 205 post(s)
Originally Posted by: ScrappinGrannie Go to Quoted Post
This is an update. I have again un-installed and re-installed everything while waiting for an answer. When I click to run cricut sync the first time, it said your imagine is up-to-date, now it says my machine is not connected though it is with the white cord that came with it. Then when you close cricut sync I get an error debug message for cricutsync\bridge.exe
When I go to the craft room it tells me I need a firmware update for Imagine before I can print, but then when I go to sync it says I am up to date. I can print from the imagine but I am unable to cut using Imagine, Gypsy or Craft Room.


Can oyu please confirm your update numbers on your Imagine? I am concerned about the third set of numbers that you show as 0000. If they are truly 0000 then your machine needs to be replaced. The only reason those numbers would be 0000 is if a cable came loose or the expression board is bad.

Chris
Provo Craft
14cross Offline
#65 Posted : Wednesday, July 27, 2011 2:56:03 PM(UTC)
14cross

Rank: Advanced Member

Groups: Cricut Community Moderator, Registered
Joined: 10/28/2009(UTC)
Posts: 1,048

Thanks: 22 times
Was thanked: 798 time(s) in 205 post(s)
Originally Posted by: bnlnkids Go to Quoted Post
Hi, Chris. I just received my second machine (first one would not update with EITHER 'I More' cart, OR through Cricut Sync), and it came with a note saying that the machine had already received its updates while in QC. However, the build numbers on my machine are as follows:

1.01 (0110:0017:0240:202A)

Obviously my numbers do NOT match yours posted at the beginning of this thread. Is my machine actually current? Or does it still need another update? Thanks so much. Smile

edited for clarity


You need to update. Your machine was likely updated a couple of months ago when that was the current update and the machine was then put back into stock.

Chris
Provo Craft
14cross Offline
#66 Posted : Wednesday, July 27, 2011 2:59:00 PM(UTC)
14cross

Rank: Advanced Member

Groups: Cricut Community Moderator, Registered
Joined: 10/28/2009(UTC)
Posts: 1,048

Thanks: 22 times
Was thanked: 798 time(s) in 205 post(s)
Originally Posted by: JaimieEdmunds Go to Quoted Post
Chris, I've read through this chain of posts and my Imagine appears to be up to date now (0115:0027:0239:202A). I'm still missing images on Imagine More Cards. I haven't checked out other cartridges yet. When I try to re-sync it does say I'm up to date. Any idea when the next (and final?) content update will be released? Thanks!

Jaimie


What images are you missing? Can you take a picture of the screen to show me? I don't see any way for a cartridge to have some images but not others. Either every Imagine More cartridge produced is missing these images or your cartridge is defective. A picture of your screen and more details of the problem will help me.

Chris
Provo Craft
ScrappinGrannie Offline
#67 Posted : Wednesday, July 27, 2011 7:37:14 PM(UTC)
ScrappinGrannie

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Registered, Circle Member
Joined: 1/15/2007(UTC)
Posts: 34
Location: Arizona

Thanks: 16 times
Was thanked: 5 time(s) in 3 post(s)
Originally Posted by: 14cross Go to Quoted Post
Can oyu please confirm your update numbers on your Imagine? I am concerned about the third set of numbers that you show as 0000. If they are truly 0000 then your machine needs to be replaced. The only reason those numbers would be 0000 is if a cable came loose or the expression board is bad.

Chris
Provo Craft



Chris,
The numbers on my Imagine are 0115:0027:000:202A
I have had the machine since March and used several times. I checked all the cables and everything is plugged in. What would cause this to happen?
Thank you and what do I do from here?
Lisa
14cross Offline
#68 Posted : Thursday, July 28, 2011 9:05:45 AM(UTC)
14cross

Rank: Advanced Member

Groups: Cricut Community Moderator, Registered
Joined: 10/28/2009(UTC)
Posts: 1,048

Thanks: 22 times
Was thanked: 798 time(s) in 205 post(s)
Originally Posted by: ScrappinGrannie Go to Quoted Post
Chris,
The numbers on my Imagine are 0115:0027:000:202A
I have had the machine since March and used several times. I checked all the cables and everything is plugged in. What would cause this to happen?
Thank you and what do I do from here?
Lisa


Call Customer Service. They will get you taken care of.

Chris
Provo Craft
Coah'sNana Offline
#69 Posted : Thursday, July 28, 2011 6:47:04 PM(UTC)
Coah'sNana

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 2/19/2011(UTC)
Posts: 6,674
Virgin Islands (U.S.)
Location: 'Almost Heaven' West Virginia

Thanks: 16742 times
Was thanked: 13242 time(s) in 3718 post(s)
Hey Chris,

Can you tell us if the JT cart has a problem or if the book has a misprint? On page 10, the guitar is showing 4 layers but the 4th one is missing on the cart. I know of at least one other person who sees the same thing. So which is it?

Thanks
GypsyRoe Offline
#70 Posted : Friday, July 29, 2011 10:05:51 AM(UTC)
GypsyRoe

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/10/2007(UTC)
Posts: 3,916
United States
Location: FL

Thanks: 2076 times
Was thanked: 3196 time(s) in 1367 post(s)
I've always had problems conneting my Imagine and my E2 to sync and thought I did ge tthe update for my Imagine machine, but it's not reading what you posted! I'll check my E2 in a while, but for now here's what my Imagine reads as:

Version 1.01
0115:????:0239:202A

What should I do? I tryed to sync my Imagine machine, but it wouldn't let me.


UPDATE: My E2 needed an update and that worked, but my Imagine machine wont update. Please help and let me know why my machine says:
Version 1.01
0115:????:0239:202A

Thanks.

Edited by user Friday, July 29, 2011 10:47:59 AM(UTC)  | Reason: Not specified

HANACLIMIE Offline
#71 Posted : Saturday, July 30, 2011 1:19:30 AM(UTC)
HANACLIMIE

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 1/20/2009(UTC)
Posts: 396
Location: Calgary, Alberta MQ299

Thanks: 18 times
Was thanked: 32 time(s) in 30 post(s)
Originally Posted by: 14cross Go to Quoted Post
I am back n town now and PMed you.

Chris
Provo Craft

Thanks PM'ing you now :)
GypsyRoe Offline
#72 Posted : Saturday, July 30, 2011 9:03:05 AM(UTC)
GypsyRoe

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/10/2007(UTC)
Posts: 3,916
United States
Location: FL

Thanks: 2076 times
Was thanked: 3196 time(s) in 1367 post(s)
Hi Chris can you help me too?

Gypsy App - Version 1.4 (0210:0220)
Imagine App for Gypsy - Version 1.01 (0111:0024)
Imagine - Version 1.01 (0115:0024:0239:202A)
Cricut Sync - 2.0.5.3



All the other info above is updated on my devices, but I can't update my Imagine machine.

Here's what my Imagine machine says:

Version 1.01
0115:????:0239:202A


I don't used my Imagine machine that much, but I would like it to be updated.

Thanks!
xlitlbitx Offline
#73 Posted : Monday, August 01, 2011 4:55:45 AM(UTC)
xlitlbitx

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/28/2007(UTC)
Posts: 36

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hello everyone.

I just wanted to post that there is a new updated version on the Imagine and G from what the customer service person told me 2 weeks ago.

After 2 weeks of frustration and looking my internet due to having to keep trying to update my imagine and G. I was finally able to!!!

I was about at my wits end with these crazy machines.

Anyways here are the versions

Gypsy version 1.4 (0210:0225)
Imagine 0115:0028:0239:202A

BigGrin
14cross Offline
#74 Posted : Monday, August 01, 2011 1:13:02 PM(UTC)
14cross

Rank: Advanced Member

Groups: Cricut Community Moderator, Registered
Joined: 10/28/2009(UTC)
Posts: 1,048

Thanks: 22 times
Was thanked: 798 time(s) in 205 post(s)
Originally Posted by: Coah'sNana Go to Quoted Post
Hey Chris,

Can you tell us if the JT cart has a problem or if the book has a misprint? On page 10, the guitar is showing 4 layers but the 4th one is missing on the cart. I know of at least one other person who sees the same thing. So which is it?

Thanks


The book is wrong. There are three layers to the guitar.

Chris
Provo Craft
 1 user thanked 14cross for this useful post.
Coah'sNana on 8/2/2011(UTC)
14cross Offline
#75 Posted : Monday, August 01, 2011 1:16:21 PM(UTC)
14cross

Rank: Advanced Member

Groups: Cricut Community Moderator, Registered
Joined: 10/28/2009(UTC)
Posts: 1,048

Thanks: 22 times
Was thanked: 798 time(s) in 205 post(s)
Originally Posted by: GypsyRose Go to Quoted Post
I've always had problems conneting my Imagine and my E2 to sync and thought I did ge tthe update for my Imagine machine, but it's not reading what you posted! I'll check my E2 in a while, but for now here's what my Imagine reads as:

Version 1.01
0115:????:0239:202A

What should I do? I tryed to sync my Imagine machine, but it wouldn't let me.


UPDATE: My E2 needed an update and that worked, but my Imagine machine wont update. Please help and let me know why my machine says:
Version 1.01
0115:????:0239:202A

Thanks.


Your content update did not work for some reason. Usually it is because it did not complete. That is why you see the four quesiton marks. Try running the update again. If that doesn't work then try doing a content restore in troubleshooting. That should get your content loaded back onto your machine.

Chris
Provo Craft
GypsyRoe Offline
#76 Posted : Monday, August 01, 2011 4:07:58 PM(UTC)
GypsyRoe

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/10/2007(UTC)
Posts: 3,916
United States
Location: FL

Thanks: 2076 times
Was thanked: 3196 time(s) in 1367 post(s)
Thank you Chris, I'll try to do the update again.
JRick Offline
#77 Posted : Saturday, August 06, 2011 6:31:19 PM(UTC)
JRick

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 1/24/2009(UTC)
Posts: 72
Location: Southeast Michigan

Thanks: 33 times
Was thanked: 17 time(s) in 11 post(s)
Originally Posted by: K.McIntyre Go to Quoted Post
I ended up not finishing the Restore and went to the Cricut Sync update which showed the content one needed to be done. It finishes and says 100% and sits there. I unplug the USB cable from the back of the Imagine and it starts up again. I have done it 3 times so far.

Kristin


I am having this problem!! I have tried it several times and it always gets stuck on 100%. ALready had to do a restore becuse the cart update wouldn't work and sync wouldn't recognize my I.

Chris, you replied that you had to restore it to factory settings and our I's would need to be replaced. This was several months ago. Have you found a solution that doesn't require sending the I back!

Thanks!
JRick Offline
#78 Posted : Sunday, August 07, 2011 9:04:23 AM(UTC)
JRick

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 1/24/2009(UTC)
Posts: 72
Location: Southeast Michigan

Thanks: 33 times
Was thanked: 17 time(s) in 11 post(s)
Originally Posted by: JRick Go to Quoted Post
I am having this problem!! I have tried it several times and it always gets stuck on 100%. ALready had to do a restore becuse the cart update wouldn't work and sync wouldn't recognize my I.

Chris, you replied that you had to restore it to factory settings and our I's would need to be replaced. This was several months ago. Have you found a solution that doesn't require sending the I back!

Thanks!



Well, apparently trying 53 times all different ways eventually got the update - woo hoo -- I'm up and runningLOL LOL
GrammySue Offline
#79 Posted : Thursday, August 18, 2011 6:32:09 AM(UTC)
GrammySue

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/5/2010(UTC)
Posts: 807
Location: GEORGETOWN, TX

Thanks: 227 times
Was thanked: 128 time(s) in 100 post(s)
Originally Posted by: 14cross Go to Quoted Post
An update for the Imagine has been released. The update should take about 5 minutes to complete depending on your internet connection.

This update does two major things:

1. The Imagine and Cricut Craft Room are now compatible with each other.

2. We are eliminating the need to do Content Updates on the Imagine. This update is the first step in completing this. You will likely have to do one more content update and that will be the last one. So no more headaches with trying to update your content.

The Gypsy update should be ready within a few days.

Current versions:

Gypsy App - Version 1.4 (0210:0220)
Imagine App for Gypsy - Version 1.01 (0111:0024)
Imagine - Version 1.01 (0115:0024:0239:202A)
Cricut Sync - 2.0.5.3

Chris
Provo Craft



Chris I am on my 3rd machine and it is working great. I bought Flower Shoppe and I have to do an update to use it. I keep hearing about all of the problems that people are having after they update the machines. Is there any way just to get the contents for the cartridges until uget the final update ready and that way I won't mess up my machine.

Thanks
Sue
14cross Offline
#80 Posted : Thursday, August 18, 2011 10:57:50 AM(UTC)
14cross

Rank: Advanced Member

Groups: Cricut Community Moderator, Registered
Joined: 10/28/2009(UTC)
Posts: 1,048

Thanks: 22 times
Was thanked: 798 time(s) in 205 post(s)
Originally Posted by: GrammySue Go to Quoted Post
Chris I am on my 3rd machine and it is working great. I bought Flower Shoppe and I have to do an update to use it. I keep hearing about all of the problems that people are having after they update the machines. Is there any way just to get the contents for the cartridges until uget the final update ready and that way I won't mess up my machine.

Thanks
Sue


When it tells you that updates are available you can unselect the firmware update. Make sure the content update is checked and it will only download that update.

Chris
Provo Craft
 1 user thanked 14cross for this useful post.
JudiLuvz2CutPaper on 10/5/2011(UTC)
StaciRoe Offline
#81 Posted : Thursday, August 25, 2011 5:31:05 AM(UTC)
StaciRoe

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/15/2011(UTC)
Posts: 2

I am trying to do the Cricut Sync for my Imagine. When I click run and the window pops up that says connecting to device, it just hangs there. Do you have any suggestions?
inky-smudges Offline
#82 Posted : Thursday, October 27, 2011 5:46:27 PM(UTC)
inky-smudges

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 21
Location: NW Minnesota

Thanks: 2 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Why is this still a sticky? Shouldn't a NEW sticky be posted for the latest update?? 0117?
GypsyRoe Offline
#83 Posted : Tuesday, November 01, 2011 9:59:11 AM(UTC)
GypsyRoe

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/10/2007(UTC)
Posts: 3,916
United States
Location: FL

Thanks: 2076 times
Was thanked: 3196 time(s) in 1367 post(s)
Originally Posted by: inky-smudges Go to Quoted Post
Why is this still a sticky? Shouldn't a NEW sticky be posted for the latest update?? 0117?



BTT

I was searching to see what the new update was, thanks for posting.
Maria Iris Offline
#84 Posted : Sunday, November 20, 2011 2:35:24 PM(UTC)
Maria Iris

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/4/2009(UTC)
Posts: 3
United States

Thanks: 1 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
This is my first time posting to the forum, and I am hoping someone out there might have a solution/suggestion.
Is anybody out there trying to do the last Imagine update using a Mac? I have been trying to do it since last weekend. It went through all the updates & uploads except for the full content support. Once it downloads the update, it just hangs for hours trying to do the upload. I have left my Imagine on with my Mac all night long (close to 12 hours!!!) and nothing. I have been trying again since last night, and still nothing. I thought it could be my Mac, so I switched to my laptop which runs Windows 7. It did what it was supposed to do, and then when it got to the last full content update, it did the same thing. No upload. I am trying to use an everyday cartridge (Wrap it Up) to make a card, and the Imagine will not cut until it has the update.
I disconnected all my firewalls, as well as my anti-virus. I have no other programs running. turn it off and back on again; uninstalled the drivers and installed them again. any ideas of what could be wrong? I am very frustrated !!! Crying
Coah'sNana Offline
#85 Posted : Sunday, November 20, 2011 6:48:16 PM(UTC)
Coah'sNana

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 2/19/2011(UTC)
Posts: 6,674
Virgin Islands (U.S.)
Location: 'Almost Heaven' West Virginia

Thanks: 16742 times
Was thanked: 13242 time(s) in 3718 post(s)
Originally Posted by: madison6571 Go to Quoted Post
This is my first time posting to the forum, and I am hoping someone out there might have a solution/suggestion.
Is anybody out there trying to do the last Imagine update using a Mac? I have been trying to do it since last weekend. It went through all the updates & uploads except for the full content support. Once it downloads the update, it just hangs for hours trying to do the upload. I have left my Imagine on with my Mac all night long (close to 12 hours!!!) and nothing. I have been trying again since last night, and still nothing. I thought it could be my Mac, so I switched to my laptop which runs Windows 7. It did what it was supposed to do, and then when it got to the last full content update, it did the same thing. No upload. I am trying to use an everyday cartridge (Wrap it Up) to make a card, and the Imagine will not cut until it has the update.
I disconnected all my firewalls, as well as my anti-virus. I have no other programs running. turn it off and back on again; uninstalled the drivers and installed them again. any ideas of what could be wrong? I am very frustrated !!! Crying


Hi Madison, I can't speak to the Mac but I had the same problem with the last update and I run Windows 7. There are some of us who just could not get the content to update. If you are at this point, the only other thing you can try is the system restore. There is a sticky a the top of this forum with detailed instructions from Chris (a nice word doc as I recall). I had never had to do one before, but this last update I did. For me, the Restore also got stuck after sending file 1 of 2 (again content). At that point I turned it off and went back to the regular update and that time it completed the content update. HTH. If not post back.
Khrista Offline
#86 Posted : Monday, November 21, 2011 6:39:11 PM(UTC)
Khrista

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 5/12/2010(UTC)
Posts: 5,345
United States
Location: Southwest Washington State

Thanks: 1438 times
Was thanked: 2490 time(s) in 1389 post(s)
Originally Posted by: Maria Iris Go to Quoted Post
This is my first time posting to the forum, and I am hoping someone out there might have a solution/suggestion.
Is anybody out there trying to do the last Imagine update using a Mac? I have been trying to do it since last weekend. It went through all the updates & uploads except for the full content support. Once it downloads the update, it just hangs for hours trying to do the upload. I have left my Imagine on with my Mac all night long (close to 12 hours!!!) and nothing. I have been trying again since last night, and still nothing. I thought it could be my Mac, so I switched to my laptop which runs Windows 7. It did what it was supposed to do, and then when it got to the last full content update, it did the same thing. No upload. I am trying to use an everyday cartridge (Wrap it Up) to make a card, and the Imagine will not cut until it has the update.
I disconnected all my firewalls, as well as my anti-virus. I have no other programs running. turn it off and back on again; uninstalled the drivers and installed them again. any ideas of what could be wrong? I am very frustrated !!! Crying



You're going to have to do a system restore. For some reason this last update is hanging up on the content update for some. As CoahsNana posted, there's a sticky on how to do so from Chris that shows screen shots etc. too. I've done updates with my Mac and PC and either one is hit and miss at times. A system restore on a fast internet speed can take 45 minutes to an hour so plan on something to do. Also make sure if you're computer goes to sleep mode or screen saver etc. that it doesn't knock you offline.

HTH
:)Khrista
Maria Iris Offline
#87 Posted : Monday, November 21, 2011 11:07:47 PM(UTC)
Maria Iris

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/4/2009(UTC)
Posts: 3
United States

Thanks: 1 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Thanks everybody for the info! But I cannot find the sticky for the instructions with screen shots on how to do the system restore. Does anyone have the link to Chris' post?
ChatterScene Offline
#88 Posted : Tuesday, November 22, 2011 5:56:46 PM(UTC)
ChatterScene

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 6/3/2010(UTC)
Posts: 544
Location: Central NY

Thanks: 247 times
Was thanked: 122 time(s) in 97 post(s)
 1 user thanked ChatterScene for this useful post.
Maria Iris on 11/24/2011(UTC)
jeaniepringle Offline
#89 Posted : Sunday, November 27, 2011 11:24:13 AM(UTC)
jeaniepringle

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 11/27/2009(UTC)
Posts: 24

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
I just bought the I this BF '11. How do I know if it needs an update? Do I use the cricut sync that I use with the E to update. can I use the cord from the I to update the E? I dont think I have ever updated the E, at least I don't remember doing so and don't see an E cord to update it.
Wandeezy Offline
#90 Posted : Wednesday, November 30, 2011 2:05:21 PM(UTC)
Wandeezy

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 8/22/2010(UTC)
Posts: 16
United States

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Originally Posted by: jeaniepringle Go to Quoted Post
I just bought the I this BF '11. How do I know if it needs an update? Do I use the cricut sync that I use with the E to update. can I use the cord from the I to update the E? I dont think I have ever updated the E, at least I don't remember doing so and don't see an E cord to update it.


I as well got my I on BF'11. You know that it needs an update because there are only 3 icons on the menu screen, you need to have 4 (they added the "print paper" icon) In order to update you will need to plug in the white cord that came with your I to your computer and open up "cricutsync" it should be pretty explanatory from there. You can use the same cord that came with the E but I believe that the one that came with the I is longer.

HTH!
Happy playing!

Deezy
http://deezydoesiteezy.blogspot.com/
Users browsing this topic
Guest (3)
4 Pages<1234>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 2.186 seconds.
nebo-cricut-03